הסיפור שלנו

באגט, משפחה, פעמון...

״באגט הפעמון״ נוסד בשנת 1998 ע״י שלושה אחים לבית משפחת כהן, תושבי שכונת מוסררה בירושלים.

האחים מספרים שכילדים היו מביאים לביה״ס, את הכריכים ״הכי שווים״ שאמם היתה מכינה להם באהבה רבה.

״באגט הפעמון״ בראשית דרכו היה ממוקם על ציר דרך ראשית ברחוב עמק רפאים, סמוך לגן הפעמון בקראוון קטן.

הרעיון המרכזי שעמד לנגד עיניהם , היה מתן פתרון זמין במחיר שווה לכל כיס של ארוחה משביעה בבאגט, כמו בבית...

אם המשפחה התגייסה למשימה והיתה אחראית על הכנת כל הסלטים המבושלים, עם התבלינים והטעמים הביתיים.

האחים היו מכינים בכל יום סלטים טריים ורעננים מירקות טריים שנבחרו בקפידה ומגיעים בכל בוקר לקראוון עם קופסאות מוכנות ישר למקרר ובצהריים היו מביאים משלוח נוסף כדי לחדש את המלאי.

אחד הכללים שהשתרשו מאז ושפועלים על פיו עד היום הוא חידוש הסלטים בכל יום ושמירה על טריות מתמדת.

נהגי מוניות רבים ותלמידים מבתי הספר באזור החלו לפקוד את המקום ולהזמין חביתות עסיסיות, נקניקים וכמובן את מגוון הסלטים הביתיים.

כל מי שעבר במקום יכול היה להתרשם מריח החביתות והאווירה המיוחדת.

אט, אט באגט הפעמון הפך לנקודת מפגש עם קהל לקוחות נאמן שזכה ליחס אישי ומפנק.

האחים, שמעידים על עצמם שהם אוהבי אוכל ואנשים, הכירו כל אחד בשמו וידעו מה טעמו האישי של כל לקוח: מי אוהב סחוג חריף חריף ומי אוהב חביתת ירק עשויה היטב.

ככל שחלף הזמן, קהל הלקוחות של ״באגט הפעמון״ התרחב והיה צורך למצוא מקום גדול יותר עם מטבח שיתן מענה מתאים.

התחנה הבאה היתה מעבר לסניף ברחוב יוסי בן יועזר אשר היווה את הבסיס להקמת הרשת ופועל עד היום.

לחגיגת הטעמים הביתית של "באגט הפעמון" נוספו ריחות של באגטים חמים שנאפו במקום, שקשוקות, שניצלים, ומנות ״על האש״ והכל כמובן נעשה לעיני הלקוח.

המוטו של האחים היה לשמר את החוויה של ״טעם של בית״, מתן יחס אישי והכי חשוב הקפדה על שירות, טריות ונקיון.

רשת באגט הפעמון מונה היום 12 סניפים. כל זכיין שפותח סניף מקבל ליווי אישי צמוד והכשרה מקצועית. הזכיינים מחוייבים להקפיד ולמלא אחר כל הפרטים הקטנים ונתונים לביקורת תמידית.

 

סוד ההצלחה לדברי האחים הוא להמשיך תמיד עם החלום והלהט כמו בהתחלה - להתרגש מכל לקוח שמזמין לאכול ולזכור תמיד שהלקוח יודע טוב מאוד להעריך את מה שהוא מקבל בבאגט.